Over ons

Geschiedenis

In 1986 hebben René en Henny Luysterburg het bedrijf van de ouders van René overgenomen. Henny kwam van een fruitbedrijf en wilde graag beginnen met aardbeien, zodoende is het vee verdwenen en heeft dat plaats gemaakt voor de aardbeienteelt. Samen hebben zij in 33 jaar een bedrijf opgebouwd waar je erg trots op kunt zijn.

 

In 2011 introduceerde zoon Rob de aspergeteelt op het bedrijf. Na zijn stage in het buitenland voor het automatisch steken van asperges is hij verliefd geworden op de asperges. In 2016 is dochter Ellen ook toegetreden tot het bedrijf, na verschillende jaren in de bancaire sector gewerkt te hebben. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Luysterburg Agrifruit BV is dus een écht familiebedrijf!

Met plezier

Samenwerken met anderen om de teelt op een hoger plan te brengen: gezonder, beter en lekkerder. Het contact en de waardering van iedereen die bij ons producten kopen waar wij elke dag zo hard onze best voor doen, daar halen wij ons plezier uit.

 

Dat zorgt ervoor dat wij elke dag vroeg opstaan, samen met onze oogstmedewerkers, om onze teelten te verzorgen en het uiteindelijke product zo goed mogelijk te oogsten. Een goede groep oogstmedewerkers is dan ook één van de belangrijkste factoren van ons type bedrijf. Wij hebben al jaren een vaste groep oogstmedewerkers waar wij een goede band mee hebben opgebouwd. Wij werken dag in, dag uit met elkaar, zij kennen de werkzaamheden en hebben onderling een vertrouwensband. Een groep waar we erg trots op zijn!